čtvrtek 14. srpna 2014

Krajská liga přípravek r. 2006 - rozpis soutěže


Vážení rodiče,

dovolte abych s vámi v předstihu nasdílel rozlosování letošní krajské ligy přípravek pro ročníky 2006 ( i 2007 kteří, s námi nastupují) . Můžete si tak v udělat předběžný obrázek o tom jak budou vytížené víkendy.

V této souvislosti podotýkám, že jsem nechal přihlásit soutěž pro obě mužstva (A i B , ale prosím nehledejte v tom žádné výkonnostní rozdělení, tak to prosím není - je to čistě organizační důvod). Chci aby u nás hrál každý, kdo má chuť - zkušenosti získá hráč především v zápasech. 

Z tohoto důvodu, kdy máme hráčský kádr přesně na "kus" spočítaný a postavený pro obě mužstva, bych vás chtěl požádat o respektování tohoto rozpisu v pokud možno co největší míře. On potom totiž každý hráč, který bude v sestavě chybět, bude chybět dvojnásob především těm klukům a holkám, kteří zůstanou a budou muset hrát ve větší frekvenci střídání, což vede velmi brzo k únavě a přetížení, horším výsledkům a tedy i následné frustraci u hráčů. ... a to už vůbec nemluvím o tom, když nám do toho skočí nemocnost, ale tu neovlivníme. Věřím, že mi rozumíte co tím chci říci a na druhou stranu vím, že nemohu nikoho do ničeho nutit a tak to zůstává v rovině osobní zodpovědnosti k teamu a ke klukům a holkám jako takovým :-)

Jaká jsou letos pravidla ? 

počet hráčů: hraje se sytémem 3 na 3 + brankáři na obou stranách 
systém: 12 turnajů za sezonu ( říjen – březen), 2 x měsíčně 3 účastníci
hrací doba:  3 x 15´ hrubý čas ( na turnaj jsou potřeba cca 3 hod) „letmé střídání“ (v případě, kdy má turnaj 4 účastníky, lze upravit hrací dobu na 3 x 12 min. hrubého času. Úprava led. plochy po 2 utkáních 
povinnost:  týmy nastupují s rozlišujícími páskami, hraje se s modrými kotouči
různé:   hraje se na registrační průkazy


Startuje:                     22 družstev
Hrací dny:                   sobota nebo neděle                                                
Postup:                         soutěž není postupová
Sestup:                         soutěž není sestupová
Začátek soutěže:         5.10.2013


Konec soutěže:            9.3.2014


















Děkuji za vaši pozornost, pochopení a podporu.

Ondřej Lukáč

Žádné komentáře:

Okomentovat